Käyttäjäkyselyn tulokset

Koulun päättäjäisten tunnelmissa esittelemme teiltä käyttäjiltä saamamme todistuksen! Teimme toukokuun lopussa käyttäjäkyselyn, johon tuli hyvä määrä vastauksia. Kyselyssä käytiin läpi palvelun toimintaa ja eri ominaisuuksien tärkeyttä.

Yleisarvosanaksi saimme kouluarvosanaksi muutettuna vahvan 9 eli kiitettävän. Kiitosta tuli erityisesti sivuston helppokäyttöisyydestä, nopeudesta ja teknisestä toimivuudesta. Eniten parantamisen varaa oli graafisessa ilmeessä ja rakenteen selkeydessä. Vapaissa kommenteissa näkyikin, että osa palvelun toiminnallisuudesta on jäänyt löytymättä, koska jo toteutettuja juttuja kyseltiin. Luultiin mm. ettei tapahtuman aikaa voisi asettaa vapaasti, tai ettei joukkueen kalenteria pystyisi lataamaan omaan kalenteriinsa, jne. Meillä on selkeä parantamisen paikka siinä, että kaikki toiminnallisuudet ovat helpommin löydettävissä!

Tärkeimmiksi ominaisuuksiksi palautteessa tulivat ilmoittautuminen tapahtumiin ja joukkueen viestit. Myös Pro-paketti sai kiitosta, erityisesti joukkueen tekstiviestit-ominaisuuden ansiosta.

Mielenkiintoinen tulos oli muuten se, että tosi iso osa käyttäjistä on löytänyt Nimenhuuto.comin kaverin tai tutun suosituksesta. Hieno juttu, että jaksatte kertoa palvelusta ja palvelu pääsee näin kasvamaan. Tästä on hyötyä sekä meille tekijöille että uusille käyttäjille!

Yllättävää oli, että 38% käyttäjistä on mukana useassa Nimenhuuto.com-palvelua käyttävässä joukkueessa tai kaveriporukassa. Tämä osoittaa, että palvelu toimii monenlaisilla joukkueilla ja että meidän käyttäjämme ovat aktiivista porukkaa.

Keräsimme käyttäjäkyselyyn kaikkiaan 2272 vastausta. Suuri kiitos kaikille vastanneille! Saimme jälleen todella hyvää palautetta ja kehitysideoita palvelun parantamista varten.

Ja tärkein viimeiseksi: Hyvää kesälomaa teille, joille lauantai oli viimeinen koulupäivä. :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *