Nimenhuuto mukana Nuori Suomi Ry:n aluekierroksella

Tältä varmaan rockitähdistä tuntuu konserttikiertueen jälkeen. :) Saimme päätökseen mainion Suomen kiertueen, jossa esittelimme Nimenhuuto.comia kahdeksassa eri kaupungissa Nuori Suomi Ry:n järjestämällä aluekierroksella.

Kerroimme, kuinka Nimenhuuto.com toimii ja miten palvelu auttaa joukkueen toiminnan pyörittämisessä ja viestinnässä. Kiitos Nuorelle Suomelle kiertueen järjestämisestä! Nuori Suomi tekee erittäin hyvää työtä junnu-urheilun saralla. Kaikki seminaareissa esitetyt materiaalit ovat saatavilla Nuoren Suomen sivuilla. Tässä myös suora linkki pitämäämme Nimenhuuto.com-esitykseen (.pdf).

Suuri kiitos myös aktiivisille yleisölle hyvistä kommenteista ja kysymyksistä. Tosi monelle palvelu olikin tuttu jo ennestään ja saimme paljon kehuja Nimenhuuto.comin toimivuudesta lasten ja nuorten joukkueilla. Kysymyksiä tuli mm. näistä aiheista:

Terveisiä siis uusille ystävillemme Lappeenrannassa, Oulussa, Kuopiossa, Turussa, Seinäjoella, Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä. Oli hauska tavata teitä!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *