Nimenhuuto Lumissa

Mitäs sanotte:

Ruohonjuuritason näkökulma joukkueurheiluun saattaa yllättää. Joukkueen arjen pyörittämiseen ei riitäkään liikuntasalin vakiovuoro ja jäsenlista. Lisäksi pitää tiedottaa ja informoida, varata varusteita ja välineitä, järjestää pelit ja sopia vastustajien ja tuomareiden kanssa ja järjestää kuljetukset. Lista tehtävistä tuntui pitkältä kuin Mannerheimintie aikoinaan, kun pääsin joukkueenjohtajaksi.

Näin alkaa Liikunnan ja Urheilun Maailmassa (LUM) juuri julkaistu juttu, jonka aiheena on Nimenhuuto.com. Koko stoori löytyy täältä.

Hieno homma, että sana kiirii ja viesti hyödyllisestä palvelusta saavuttaa myös SLU:n. Tai täsmennetään vielä: ”toivoaksemme hyödyllisestä palvelusta”… :)

Aurinkoista ja vauhdikasta viikonloppua!


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Nimenhuuto Lumissa”

  1. M T avatar
    M T

    Vieläkö olis mahdollisuus laittaa joukkue privaatiksi, ettei näkyisi julkisessa listauksessa koko joukkuetta ja pelaajia.

    1. ylläpitäjät avatar
      ylläpitäjät

      Joukkueen nimi näkyy listoilla, mutta kaikki tapahtumat, viestit ja pelaajat on kyllä mahdollista poistaa näkyviltä Managerin valikon Joukkueen asetukset– ja Kokoonpano-sivuilla. Silloin näkyviin ei jää juuri mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *