Uusia Nimenhuuto-widgetejä

Kyselyiden määrästä päätellen monet käyttäjät haluavat tarjota linkin joukkueensa Nimenhuuto-sivuille joltain muulta webbisivulta. Nyt siihen on lisää mainioita työkaluja: rakensimme widgetejä, joilla voi liittää uusimmat tiedotukset ja treenit mille tahansa sivulle netissä ja näin tarjota joukkueen jäsenille kätevän linkin ilmoittautumisiin.

Uusia widgetejä on kolme:

  • Tapahtumalista, joka toimii erityisen hyvin, jos sivulla on vain vähän tilaa.
  • Kuukausikalenteri, joka näyttää joukkueen kalenterin: treenit, pelit, kokoontumiset ja muut tapahtumat.
  • Uutispalat, joka näyttää joukkueen uusimmat tiedotukset.

Widgetien lisäksi joukkueensa Nimenhuuto-sivuille voi edelleen johdattaa yksinkertaisella logo-linkillä.

Dynaamiset widgetit sopivat hyvin vaikka seuran sivustolle. Silloin seurankin sivu pysyy automaattisesti ajantasalla, kun widget näyttää aina tuoreen tapahtumalistan tai uusimmat tiedotukset. Ja omassa blogissasi widget toimii muistilistana. Hyviä käyttötapauksia löytyy varmasti muitakin. Kertokaa vaikka tämän artikkelin kommenteissa millaisia toteutuksia olette tehneet! Niitä on hauska nähdä.

Muuten, jos joku tietää sanalle ”widget” ymmärrettävän suomennoksen, niin 10 pistettä ja papukaijamerkki! Siihen asti: Happy Mashupping! :)

Esimerkki 1: Tapahtumalista

Esimerkki 2: Kuukausikalenteri

Esimerkki 3: Uutispalat